Event & Mässa
08 - 445 51 30
bollar

Event & Mässa

I vår digitaliserade tidsålder har samtidigt alla typer av fysiska möten blivit en allt viktigare del av ett företags kommunikation med sina intressenter och omvärld. På alla dessa olika typer av företagsevent har inslaget av växlighet en viktig roll! De hjälper till att förstärka ditt budskap samtidigt som det fungerar som ett dragplåster och en stämningshöjare som gör att människor trivs.

Mässa, konferens, företagsfest eller bolagsstämma?

Våra kreativa florister dekorerar till alla typer av evenemang, från den lilla montern på en mässa till stora evenemang som Nobelfestligheterna i Konserthuset. Alltid med ett personligt engagemang och med dina önskemål i fokus.

I vår fina trädgårdsanläggning i Järfälla har vi olika klimatzoner. Här finns flera växthus för exotiska och tropiska växter och andra växthus där klimatet är anpassat så att våra medelhavsväxter trivs. Vi har olivträd, lagerträd, murgrönshäckar, olika palmer och enstaka ovanliga exemplar såsom bananträd, syrénträd, fikon och vindruvsrankor. Hälsa gärna på för att träffa våra florister och växtinredare och få inspiration!

Planerar ditt företag eller organisation ett event? Ring oss så berättar hur vi kan bidra! 08-445 51 30

 

Läs mer om vårt erbjudande inom Event & Mässa

 

Blomsterdekorationer

Vår floristteam helt anpassad för eventmarknaden och har kapacitet att åta sig de största uppdragen.

   

Korttidshyra av träd och växter

Vi har Sveriges största stortiment av höga träd och växter för korttidsuthyrning i samband med event och mässor.

   
08 445 51 30 Kontaktformulär