Om oss
IMG_2535

Växter som ger växande affärer

Att stadsbilden allt mer präglas av gröna inslag har nog knappas undgått någon. Växters positiva inverkan på människor och miljö gör att stadsplanerare, arkitekter, inredningsdesigners, fastighetsvärdar med flera integrerar växtkoncept i sina utomhuslösningar. Det är mer än en trend att tänka grönt! Många är vi också som på senare år upplever hur vissa av Stockholm gator under sommartid blir gågator. Här skapar växtlighet rum för människor och avgränsning från bilarna som annars dominerar stads- och ljudbild.

Även restauranger, caféer och hotell blir allt bättre på att anamma och utnyttja grönska för att skapa trivsel på sina uteserveringar. Uteserveringarna blir under sommarhalvåret en viktig faktor för att utöka gästtalet och därmed affären.

Växternas funktioner kan i princip varieras i det oändliga. De agerar som naturliga rumsindelare, avskärmar från trafik och buller, men framförallt skapar de en inbjudande och behaglig miljö. Vad kan väl vara mer välkomnande för gäster än att få sätta sig ned i en grön oas och låta sinnena njuta för en stund?

Hässelby Blommor är idag den ledande leverantören av växtkoncept till restauranger och uteserveringar. Våra unika, vackra och samtidigt tåliga växtkoncept finns från Båstad i väster till Visby öster under sommarsäsongen. Under övriga året får växter och träd omvårdnad och återhämtning vid vår egen trädgårdsanläggning, vars klimat simulerar förhållanden som motsvarar Alicante i södra Spanien.

Klassiker i vårt sortiment är till exempel lagerträd, murgrönshäckar, olivträd och så klart blommande planteringar. Men även spännande inslag som granatäppelträd och chokladbönträd kan bidra till mer unika konstellationer och upplevelser!

Tack vare Hässelby Blommors helhetskoncept med design, unikt sortiment, plantering, skötsel och transport kan vi skapa skräddarsydda lösningar för våra kunder som vi är helt unika om i Sverige. Något som gjort oss till en leverantör av gröna utomhusmiljöer åt bland annat Berns, Grand Hôtel, Haymarket, Hotel At Six samt Stureplansgruppens restauranger och nattklubbar.

Hör av er till oss så kan vi hjälpa er att växa er affär med våra växter!

08 445 51 30 Kontaktformulär