Om oss
IMG_2535

Ny växtinredare hos Hässelby Blommor

Nu stärker vi vårt team genom rekryteringen av Thomas Jonsson, ett av branschens verkliga framtidslöften. Trots sin unga ålder har han en imponerande erfarenhet av större projekt, och därtill en genuin passion för växter. Ja, utan att överdriva kan man säga att växter är livet för Thomas.

Thomas Jonsson är 29 år och uppvuxen i Rättvik. Han har arbetat i blomsterbranschen redan från 14 års ålder, då karriären tog sin början på en lokal handelsträdgård. Därefter har han utbildat sig och arbetat på Slottsträdgården Ulriksdal. Han har sedan 2014 varit växtinredare hos en av Hässelby Blommors branschkollegor.

Fritiden tillbringar han helst på sitt lantställe i Ludvika, där han anlägger sin egen trädgård - en prunkande oas med inslag av Japan och orienten! Självklart får hans katt Zorro följa med.

Thomas har ett stort djurintresse och älskar att vistas i naturen, gärna i svampskogen!

 

Thomas, vad tycker du att det roligaste med jobbet som växtinredare är?

Det roligaste är att överträffa kundernas förväntningar. Varje projekt är unik och att hitta behovet och skapa en design utefter det är väldigt stimulerande!

Vad är det som gör just dig till en av branschens vassaste växtinredare?

Mitt engagemang för kunden och produkten! Mitt fokus ligger alltid att hitta en skräddarsydd lösning som passar just för min kund. Att jag älskar mitt jobb märks både på kundbesöken men också i mina växtinredningar som är unika och håller hög trendkänsla. 

Jag har en vision att hjälpa fler företag att få en växtinredning att vara stolta över! Många företag har ju redan växter, med har man verkligen en växtinredning? Det är en viss skillnad!

Vilka förväntningar har du på ditt nya jobb på Hässelby Blommor?

Att börja på Hässelby Blommor kändes som ett naturligt steg för min personliga utveckling som växtinredare. Företaget är genuint samtidigt som det är fullt av kunskap och nytänkande. De tre unika benen Växtinredning-Utemiljö-Event gör att jag kan erbjuda mina kunder en helhetslösning som är helt unik i branschen.

 


Vi säger varmt välkommen till Thomas och ser fram emot en rolig framtid tillsammans! Nedan finner ni Thomas kontaktuppgifter:

 

Thomas Jonsson
Växtinredare
Tel: 0707-92 20 50
E-mail: [fornamn.efternamn@hasselbyblommor.se]
08 445 51 30 Kontaktformulär