Om oss
08 - 445 51 30
H+ñsselbyBlommor-sRGB-WEBRES-045

Green Management - vårt koncept

Att få människor att trivas och prestera är en strategisk fråga för alla företag som har anställda. Vår övertygelse är att människor mår som bäst när de vistas i sin ursprungsmiljö - naturen. Vi är också övertygade om att människor som mår bra även presterar bra. Det är enkel logik.

Samtidigt finns det starka krafter, t ex urbanisering och digitalisering, som driver samhället i motsatt riktning och som för oss människor allt längre från vårt ursprung.

Hässelby Blommors mission är att ta naturen tillbaka till människorna med hjälp av vårt helhetskoncept Green Management. 

Green Management är ett koncept som gör Hässelby Blommor unikt och som tillgodoser alla behov som företag har av levande gröna miljöer. Vi hjälper ert företag att ta till vara på naturens positiva kraft i hela verksamheten, oavsett behov eller tillfälle.

Green Management består av tre tätt sammankopplade verksamhetsgrenar, med syfte att syresätta era affärer och skapa rätt förutsättningar så att just ert företag kan slå ut i full blom:

 

Den gröna värdespiralen - så här går det till!

Den gröna värdespiralen illustrerar vår mission - och inte minst hur vi får företag att blomstra:

 

Ring oss idag så kan vi berätta hur vi kan få just er företag att blomstra! 

08 445 51 30 Kontaktformulär