08 - 445 51 30
19503198829_ebfc4efb72_h

Hyra murgrönshäckar

Hässelby Blommors mobila murgrönshäckar är sedan många decennier ett välbekant inslag på uteserveringar i Stockholm. Det ger bokstavligen en grön inramning åt en restaurang eller servering, fungerar som avdelare / vindskydd och skapar gröna oaser på trottoarer och torg - inte undra på att de blivit så populära!

Hemligheten bakom våra exceptionellt välmående och frodiga murgrönshäckar är att de under vintertid får återhämta sig i det medelhavsklimat som råder i våra växthus. Där tas de också om hand av våra trädgårdsmästare, som vattnar, tillför näring, beskär och renoverar trästommarna inför varje säsong. 

De mobila häckarna hyrs vanligtvis ut mellan april och oktober, och det vanliga är att restaraungerna själva står för vattning under hyresperioden. Självfallet erbjuder vi skötsel för den som så önskar!

Är ni intresserade av att hyra häckar är det bra att kontakta oss redan i början av året; även om våra växthus rymmer många hundra häckar är efterfrågan så stor att de vanligtvis bokas upp tidigt.

I vårt sortiment har vi ett antal varianter av häckar som skiftar i utformning och färg. Kontakta oss idag tar fram den lösning som passar er bäst!

 

Inspirationsbilder

 

Murgrönehäckar på några av Stockholms uterserveringar.

08 445 51 30 Kontaktformulär