08 - 445 51 30
Växtinredning växtuthyrning Stockholm

Växtinredning

Egentligen är det så självklart. Vi vet att en vacker och trivsam omgivning hjälper oss att vara friska och må bra. Vi vet också att välmående medarbetare har mer positiv energi och arbetsglädje, vilket i sin tur höjer motivation och prestationsförmåga.

Det är just den goda spiralen som gör ett grönt företag till ett lönsamt företag. En inspirerande arbetsmiljö förstärker varumärket genom att det får kunder och medarbetare att trivas och vilja stanna kvar.

Vi tar oss an varje uppdrag av växtredning & växtuthyrning med samma entusiasm

Det spelar ingen roll om det handlar om en stor vinterträdgård, en frodig växtvägg eller enstaka växter och blommor till kontoret – inget uppdrag är för stort eller för litet för oss. Vi vill vara din ”partner i växter”, som både fungerar som inspiratör och som leverantör.

När ni hyr växter och växtinredning av oss sköter vi såklart om växterna också, så det håller sig vackra under lång tid. Vi har arbetat med växter i hundra år och med växtinredning i femtio –det är vår kombination av erfarenhet och nyfikenhet som gör oss unika.

Träffa våra växtinredare!

Våra växtinredare har en både professionell och passionerad inställning till sitt arbete. Med sin kreativa kunskapsbank kommer ni tillsammans att skapa rätt lösning för din arbetsplats.

Växtinredning handlar om att hitta den perfekta balansen av färg, form, krukor och växter och se till att helheten fungerar i vardagen. Varje företag vi arbetar med har sina speciella förutsättningar, men ungefär så här brukar processen gå till:

  • Boka ett möte med någon av våra växtinredare
  • Diskutera möjligheter och behov
  • Du får en kostnadsfri offert
  • Välj att hyra eller köpa dina växter med full växtgaranti
  • Blomstra!

 

Läs vidare om vårt erbjudande inom växtinredning och hyra av växter

 

Växtinredning Stockholm

Växter och krukor

I vår 2 500 kvm stora trädgårdsanläggning har vi Sveriges största sortiment av och showroom för träd, växter och krukor för offentlig miljö.

   
Växtuthyrning Stockholm

Växtväggar

Vi är experter på projektering, installation och skötsel av växtväggar i offentliga miljöer. Se vilken typ av vägg som passar just ert företag.

   
Växter offentlig miljö Stockholm

Mossa och lavar - paneler för väggar och tak

Hässelby Blommor erbjuder ett brett sortiment av ljudabsorberande lav- och mosspaneler. Bygg en hel vägg eller sätt upp enstaka paneler - bara fantasin sätter gränserna.

   

Växtuthyrning Stockholm

Naava - Gröna luftrenare

Läs mer om Naava - den högteknologiska växtväggsmöbeln med en revolutionerande förmåga att förbättra inomhusluft på arbetsplatser och skolor!

   
Växtinredning Stockholm

Blommor till reception och representationsytor

Vecko- och månadsabonnemang av buketter och blommande arrangemang. Produktionen sker i vår egen välmeriterade floristavdelning, ledd av Nobelfloristen Helén Magnusson.

 
   
Hyra växter pris

Växtservice med växtgaranti

Hässelby Blommors står för kvalitet och kundservice i världsklass. Läs mer om vad som ingår i våra skötselavtal.

   
Hyra växter pris

Hyra växter - så fungerar det!

Istället för att köpa sin växtinredning väljer de flesta företag idag hyra som avtalsform. Läs med om fördelarna här.

   
Växter offentlig miljö Stockholm

Inspirationsbilder

Titta in hos våra kunder och få inspiration från några av våra tidigare projekt.

 

Kontakta oss idag så berättar vi mer om vårt erbjudande inom växtinredning! 08-445 51 30

08 445 51 30 Kontaktformulär