08 - 445 51 30
15-

Referenscase

 

Lantmännen

När Lantmännen byggde om huvudkontorets entré fick Hässelby Blommor uppdraget att skapa stor och förhållandevis komplex vägg av lav/mossa med specifikt motiv - ett svenskt åkerlandskap med en väg sedd från ovan.

   

Se bilder och läs reportage här.

 

Aritco Lift

Med kreativa inslag som vinterträdgårdar mitt i kontorslandskapen, en stor mossvägg samt fasta planeringar direkt i produktionsgolvet (!) skapades en industriell arbetsmiljö utöver det vanliga.

   

Se bilder och läs reportage här.

 

Tink

Begreppet "kontorsväxter" får en ny definition på Tinks kontor på Vasagatan i Stockholm, med genomtänkt inredning, vacker färgsättning och växter som en central och livfull del av helheten. Växtinredning när den är som bäst!

   

Se bilder och läs reportage här.

Fortum

På Fortums kontor vid Värtan har vi skapat Sveriges största renlavsvägg - en riktig wow-upplevelse!

   

Se bilder och läs reportage här.

 

Västermalmsgallerian - AMF Fastigheter

När AMF fastigheter tog fram ett nytt visuellt koncept för Västermalmsgallerian togs inspiration från Kungsholmens parker. Köpcentrets nya framtoning skulle ge en känsla av stadspark, där det urbana möter det gröna.

  

Se bilder och läs reportage här.

 

Downtown Camper by Scandic

Nytt och gammalt möts genom en materialmix bestående av trä, rostig plåt och patinerad terrakotta. Allt i en kombination av Hässelby Blommors egenframtagna produkter och återbrukade detaljer.

  

Se bilder och läs reportage här.

 

Norrsken House

"Växtinredningen är en del av Norrsken House färgpalett och otroligt viktig för att levandegöra vårt designkoncept" - Max Larsson von Reybekiel, creative director på Norrsken House:

  

Se bilder och läs reportage här.

 

Haymarket by Scandic

”Vi ville skapa en annorlunda värld när man kommer in på Haymarket, där växterna blev en viktig del av helhetsupplevelsen.” Så säger hotellchefen Lars Sandberg som ansvarar för Scandics nya högprofilerade designhotell Haymarket vid Hötorget i Stockholm. 

 

Se bilder och läs reportage här.

 

King

Tillsammans med sylvassa inredningsbyrån Adolfsson & Partners fick vi skapa ett upplevelse-baserat kontor som inte liknar något annat och där varje avdelning representerar en unik värld känd från något Kings olika spel. Växterna fick en central roll i konceptet och vår kreativitet ställdes verkligen på prov.

För mer info:

Ladda ner reportage från tidningen Modern Interiör

Se fler bilder på Pinterest

 

08 445 51 30 Kontaktformulär