08 - 445 51 30
IMG_2529

Växter och krukor

Varje företag är unikt och på Hässelby Blommor är vi experter på att skapa skräddarsydda växtinredningar som passar just ert varumärke och era lokaler. Vår strävan är att alltid ligga steget före och skapa inredningslösningar som sticker ut och som verkligen gör skillnad för våra kunder. Därför arbetar vi aktivt med trendspaning, produkt- och sortimentsutveckling. 

Vår unika trädgårdsanläggning - vårt hjärta och trumfkort

Våra kunder har stor fördel av vår unika trädgårdsanläggning på 2 500 m2, belägen några minuter från IKEA Barkarby. Växthusanläggningen fungerar som ett stort showroom där arkitekter och kunder har möjlighet att handplocka träd och växter, varav många är riktiga rariteter. I växthusanläggningen har vi bland annat ett unikt och omfattande sortiment av tropiska växter för inomhusplacering – det innebär korta ledtider till er som kund och en viktig möjlighet för växter att acklimatiseras till svenska förhållanden. 

 

Växter som skapar rätt känsla

På Hässelby Blommor har vi arbetat med växter i över 100 år - vår erfarenhet är det få som kommer i närheten av. Med det sagt är dock vår viktigaste framgångsfaktor nyfikenheten att hitta ny lösningar och att ständigt utveckla vårt erbjudande och vårt sortiment. Vi arbetar med utvalda och kvalitetssäkrade odlare i Holland. Eftersom vi har fördelen av att ha vår stora trädgårdsanläggning kan vi kontinuerligt göra inköpsresor och säkra upp sällsynta växter och träd som tidvis är svåra att få tag på. När de levererats till oss får de också en chans att återhämta sig efter en lång transport och att påbörja anpassningen till svenska förhållanden.

Våra krukor lyfter växtinredningen till en helt annan nivå

Det tål att understrykas att krukan är en mycket viktig del av växtinredningen. Vi har exklusiva samarbeten med en flera olika kruktillverkare som specialutformat sina produkter för att passa våra kunders ändamål. Därför har vi också möjlighet att erbjuda inredning som är unik. Utöver vårt stora sortiment från externa tillverkare har vi också en egen produktutvecklingsverksamhet som säkerställer att vi alltid har ett sortiment som ligger rätt i förhållande till rådande och framtida inredningstrender.

Krukor

 

Tillsammans hittar vi bästa lösningen som får just ert företag att blomstra! Kontaka oss gärna idag för en kostnadsfri offert: 08-445 51 30!

 

Läs vidare om vårt erbjudande inom växtinredning

 

Växter och krukor

I vår 2 500 kvm stora trädgårdsanläggning har vi Sveriges största sortiment av och showroom för träd, växter och krukor för offentlig miljö.

   
Växtvägg från Green Fortune

Växtväggar

Vi är experter på projektering, installation och skötsel av växtväggar i offentliga miljöer. Se vilken typ av vägg som passar just ert företag.

   

Mossa och lavar - paneler för väggar och tak

Hässelby Blommor erbjuder ett brett sortiment av ljudabsorberande lav- och mosspaneler. Bygg en hel vägg eller sätt upp enstaka paneler - bara fantasin sätter gränserna.

   

Naava - Gröna luftrenare

Läs mer om Naava - den högteknologiska växtväggsmöbeln med en revolutionerande förmåga att förbättra inomhusluft på arbetsplatser och skolor!

   

Blommor till reception och representationsytor

Vecko- och månadsabonnemang av buketter och blommande arrangemang. Produktionen sker i vår egen välmeriterade floristavdelning, ledd av Nobelfloristen Helén Magnusson.

 
   

Växtservice med växtgaranti

Hässelby Blommors står för kvalitet och kundservice i världsklass. Läs mer om vad som ingår i våra skötselavtal.

   

Hyra växter - så fungerar det!

Istället för att köpa sin växtinredning väljer de flesta företag idag hyra som avtalsform. Läs med om fördelarna här.

   

Inspirationsbilder

Titta in hos våra kunder och få inspiration från några av våra tidigare projekt.

 

Kontakta oss idag så berättar vi mer om vårt erbjudande inom växtinredning! 08-445 51 30

 

08 445 51 30 Kontaktformulär