08 - 445 51 30
Växtväggar Stockholm pris

Växtväggar

Det finns få inredningselement som är så uppseendeväckande och som samtidigt ger ett så stort bidrag till en lokals harmoni och välbefinnande. Och arkitekter och inredare är eniga: växtväggar inomhus är en trend som är här för att stanna.

Fördelarna hos växtväggarna är många. Tack vare yteffektiviteten är det möjligt att ta ut svängarna och skapa ett inredningselement som verkligen syns och som gör skillnad. De är enormt dekorativa och bidrar samtidigt starkt till att förbättra akustiken och rensa luften. De hjälper också nya besökare att orientera sig i en lokal och fungerar som utmärkta avskärmare av ett rum. Oftast kan man installera dem i helt outnyttjade utrymmen och den stora växtytan är oöverträffad för att främja kreativitet och en stressfri miljö. Ja, som ni hör är vi helt sålda på växtväggar.

Vi på Hässelby Blommor såg tidigt potentialen i vertikala planteringar och har lång erfarenhet av projektering, installation och skötsel av växtväggar inomhus. Kontakta våra växtinredare redan idag så kan vi avgöra vilken typ av växtvägg som passar just er!

 

Läs mer om växtväggar

 

Välj rätt växtvägg

Vi reder ut vilka typer av lösningar som finns och vad vi rekommenderar till arktitekter, inredare och företag med olika behov och förutsättningar. 

   

Så byggs en växtvägg

Följ med oss steg-för-steg när vi planterar och bygger upp en modulär växtvägg.

   

Referensprojekt växtväggar

Här har vi samlat ett urval av växtväggar som vi projekterat och installerat.

 

Läs vidare om vårt erbjudande inom växtinredning

 

Växter och krukor

I vår 2 500 kvm stora trädgårdsanläggning har vi Sveriges största sortiment av och showroom för träd, växter och krukor för offentlig miljö.

   
Växtvägg från Green Fortune

Växtväggar

Vi är experter på projektering, installation och skötsel av växtväggar i offentliga miljöer. Se vilken typ av vägg som passar just ert företag.

   

Mossa och lavar - paneler för väggar och tak

Hässelby Blommor erbjuder ett brett sortiment av ljudabsorberande lav- och mosspaneler. Bygg en hel vägg eller sätt upp enstaka paneler - bara fantasin sätter gränserna.

   

Naava - Gröna luftrenare

Läs mer om Naava - den högteknologiska växtväggsmöbeln med en revolutionerande förmåga att förbättra inomhusluft på arbetsplatser och skolor!

   

Blommor till reception och representationsytor

Vecko- och månadsabonnemang av buketter och blommande arrangemang. Produktionen sker i vår egen välmeriterade floristavdelning, ledd av Nobelfloristen Helén Magnusson.

 
   

Växtservice med växtgaranti

Hässelby Blommors står för kvalitet och kundservice i världsklass. Läs mer om vad som ingår i våra skötselavtal.

   

Hyra växter - så fungerar det!

Istället för att köpa sin växtinredning väljer de flesta företag idag hyra som avtalsform. Läs med om fördelarna här.

   

Inspirationsbilder

Titta in hos våra kunder och få inspiration från några av våra tidigare projekt.

 

Kontakta oss idag så berättar vi mer om vårt erbjudande inom växtinredning! 08-445 51 30

08 445 51 30 Kontaktformulär