Växtväggar Stockholm
08 - 445 51 30
Växtväggar Stockholm pris

Växtväggar Stockholm

Välkommen till oss på Hässelby Blommor när du vill skaffa växtväggar i Stockholm till ditt kontor eller event. Vi är experter på allt som rör växter och blommor till kontoret, och vi har arbetat med växtväggar sedan de först introducerades på marknaden.

Växtväggar är uppseendeväckande och bidrar på ett snyggt och effektfullt sätt till lokalens harmoni och trivsel. Växtväggar är dessutom en trend som är här för att stanna, enligt flera samstämmiga arkitekter.

Vill du komma i kontakt med oss? Hör gärna av er på telefonnummer 08 - 445 51 30 eller via formuläret så berättar vi mer om våra tjänster.

Nu är den här - filmen om Hässelby Blommor

Följ med oss under 2 minuter och se hur vi får människor att växa och företag att blomstra!

Fördelarna med växtväggar är många 

Dels är de mycket vackra som inredningsdetalj, men de förbättrar också luften i rummet avsevärt samtidigt som det bidrar till att förbättra akustiken.

Dessutom är det utmärkta som en avskärmare i ett rum och den grönskande väggen passar perfekt i syfte att främja en kreativ och stressfri arbetsmiljö.

Växter och blommors inverkan på vårt välmående är sedan länge känt och dess många fördelar gör att växtväggen bör ses som en investering.

Växtväggar stockholm

Växtväggar i Stockholm med dina önskemål i fokus

Tack vare våra många års erfarenhet har vi utvecklat en känsla för hög kvalitet. Vi arbetar alltid med dina önskemål i fokus och våra växtinredare hjälper er gärna att ta fram en växtvägg som passar just er.

Ta gärna en titt på våra inspirationsbilder för ytterligare inspiration.

Växtväggar stockholm

När du anlitar oss kommer du snart att märka hur mycket vi älskar det vi gör - växter är vår passion och vår livsstil.

Genom åren har vi arbetat med många nöjda företagskunder av kontorsväxter och vår yrkesstolthet gör att vi aldrig lämnar en växtinredning vi inte själva kan stå för.

Anlita oss för växtväggar i Stockholm

Fyll gärna i formuläret här på vår hemsida om du är intresserad av att skaffa växtväggar i Stockholm från oss, så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Du är givetvis också välkommen att kontakta oss på telefon eller mail om du har några frågor.

08 445 51 30 Kontaktformulär