Hässelby blommor

Sweden Horse Show

90 000 människor kan inte ha fel. Sweden International Horse Show är verkligen en mäktig upplevelse. Under fyra dagar får publiken uppleva det bästa ridsporten har att erbjuda.

Även vi på Hässelby Blommor är glada att få vara med och visa oss från vår bästa sida. För andra året i rad ansvarar vi nämligen för blomsterdekorationerna under eventet – ett av Sveriges mest påkostade och omfattande.

Skalan på evenemanget, samt på arenan, innebär också en logistisk utmaning utöver det vanliga. Något som kräver en minutiös planering och setup för att resultatet skall bli oklanderligt. På Friends arena upprättar Hässelby Blommor därför en green hub. Där arbetar floristerna under stora delar av dygnet med att skapa hänförande snittblomsbinderier och växtarrangemang. De stora gröna växterna och träden förbereds i Hässelby Blommors handelsträdgård. Sammantaget skapar ca 2 000 blommande krukväxter, 3 500 gröna växter och 50 000 snittblommor en inramning värdig de ståtliga och magnifika djuren och dess publik.  Det är, som man brukar säga, något i hästväg.