Hässelby blommor

Blommor till Event

Blomsterdekorationer till event är en av våra verkliga paradgrenar. Med ett team av dedikerade inredare/projektledare och ett av branschen mest meriterade floristteam har vi förmåga att åta oss alltifrån mindre uppdrag till ifrån de största och mest prestigefulla evenemangen. Bland annat har Hässelby Blommor ansvarat för blomsterdekorationerna i samband med Nobelprisutdelningen i över 40 år. 

Så får vi ditt event att blomstra

Hässelby Blommors Eventavdelning arbetar uteslutande med företagskunder och brinner för att skapa levande, kreativa blomsterbinderi som skapar wow-känslor på varje event. Något som gör oss unika är att vi har ett team med två dedikerade försäljningsansvariga som skapar kreativa konceptförlag och har huvudansvaret mot er som kund. Båda har lång erfarenhet från branschen och är i grunden utbildade florister med starka meriter.

Produktionen av alla blomsterdekorationer sker på vår floristavdelning, som också är unik i sitt slag. Eftersom vi inte har någon butik kan våra florister arbeta fokuserat och effektivt gentemot professionella beställare inom eventbranschen. Vårt team av producerande florister har samtliga imponerande meritlista och en stor passion för hantverket. Vid riktigt stora evenemang, som t ex Nobelprisutdelningen, kan vi genom vårt stora nätverk utöka teamet. Vi har även en eget leveransteam med egna lastbilar och stor kapacitet.

Det utmärker Hässelby Blommor

  • 100 % fokus på professionella beställare och företagskunder, som t ex eventbyråer och event- och mässarrangörer
  • Två dedikerade inredare/säljare som snabbt tar fram tydliga och professionella offerter för era behov – stora som små
  • Ytterst välmeriterat floristteam med fullt fokus på uppdrag till företagskunder och event
  • Sveriges största och mest exklusiva sortiment av växter, träd och krukor för korttidsuthyrning
  • En förtroendeingivande lista av referensuppdrag, med bl a Nobelprisutdelningen
  • Logistiska muskler med dedikerad leveranspersonal och egna lastbilar
  • Miljödiplomerad verksamhet i enlighet med Svensk Miljöbas.
  • Trygga – vi har varit verksamma sedan 1915 och har högsta kreditvärdighet (AAA)

Mer än bara blommor

Hässelby Blommor har Sveriges största sortiment av höga träd växter och krukor för korttidsuthyrning till event och mässor.

Växter och träd till event

Murgrönshäckar till event

Vanliga frågor

Vi behöver framförallt förstå vilken typ av dekorationer ni vill ha, vilken känsla ni vill uppnå, vilken budget ni har och praktiska detaljer som t ex när och hur leverans och hämtning skall ske. Vänligen notera att vi tillämpar en minimisumma för eventbeställningar. Denna ligger för närvarande på 10 000 kr exklusive moms under lågsäsong och 25 000 kr exklusive moms under högsäsong (april-juni och september-oktober).

Ja, vi erbjuder både leveranser och hjälp med utplacering.

Nej, vi arbetar enbart B2B.

Mälardalen är vårt huvudsakliga geografi, men vid större uppdrag och god framförhållning levererar vi till hela landet.