Hässelby blommor

Växtinredning

Upplev den förvandlande kraften av växtinredning med Hässelby Blommors expertis. Vår unika service erbjuder inte bara en estetisk uppgradering men också en hälsosammare och mer inspirerande miljö.

Hässelby Blommors specialitet är sedan flera decennier växtinredning för arbetsplatser och kommersiella lokaler. Genom passion och hårt arbete har vi blivit en ledande aktör i Sverige. Men våra mål är ställda högre än så:

Växter är ju inte bara en snygg del av inredningen – studier visar att det även finns ett starkt samband mellan växter och människors välbefinnande och prestation. Vår målsättning är därför att få våra kunders verksamheter att blomstra – i dubbel bemärkelse! Vi anser att det mesta ännu är ogjort och vår ambition är därför att inspirera och driva hela branschen framåt genom kreativa växtkoncept som verkligen sticker ut, med växtinredning i absolut toppklass.

Välkommen till Hässelby Blommors värld!

Växt­inredning - vår passion och expertis

Vårt erbjudande inom växtinredning sträcker sig från växter och träd i krukor, till moderna växtväggar och ljudabsorberande lavpaneler. Vi har även en välmeriterad floristavdelning som arbetar med snittblommor samt trädgårdsmästare som skapar och förvaltar utemiljöer åt företag. Denna bredd gör Hässelby Blommor unikt i Sverige.

Växter, träd & krukor

Växtväggar

Mossa och lav

Snitt­blommor

Hyra växter - vanliga frågor

Idag väljer över 90 % av våra kunder att hyra sin växtinredning. Istället för att göra en stor investering i initialt sprids kostnaden ut över tid. Det är en smidig lösning där service och växtgaranti är inkluderat. Vi står alltså för all vattning och skötsel av växterna och byter kostnadsfritt ut de växter som förlorat sitt prydnadsvärde (s k växtgaranti).

Ja, självklart! När man hyr inomhusväxter av oss är skötsel i regel inkluderat i månadsavgiften. Vanligtvis ingår även s k växtgaranti, d v s att vi kostnadsfritt byter ut växter som förlorat sitt prydnadsvärde. Om man väljer att köpa växterna är det självfallet också möjligt att teckna ett separat skötselavtal.

Självklart! Tillsammans hittar vi den lösning som passar er bäst.

Ja, vi tar gärna över skötselansvaret för era befintliga växter. Innan vi tar över skötseln gör vi en kvalitetsbesiktning för att säkerställa att växterna är i gott skick och att de är planterade på ett fackmannamässigt sätt som möjliggör professionell skötsel.

Absolut! Vår unika trädgårdsanläggning på 2 500 kvm har branschens största showroom av växter och krukor för offentlig miljö. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot drop-in-besök, så ta gärna kontakt med en av våra växtinredare först.

Vi har stor vana av att arbeta tillsammans med både arkitekter och inredare och vet vad som krävs för att skapa framgångsrika samarbeten och innovativa slutresultat. Kontakta oss via formuläret längst ner eller läs mer under Växtinredning för arkitekter

Vad utmärker Hässelby Blommor?

  • Toppklass på allt ifrån designförslag till kvalitet på växtservice och växtinredning
  • Sveriges största och mest exklusiva sortiment av växter och träd för offentlig miljö
  • En helhetsleverantör med stor kompetens och kapacitet både vad gäller växtinredning, uteplanteringar och snittblommor
  • En lång och förtroendeingivande lista av referensuppdrag
  • Stora vana att arbeta tillsammans med arkitekter och inredare
  • Miljödiplomerad verksamhet i enlighet med Svensk Miljöbas.
  • Trygghet – vi har varit verksamma sedan 1915 och har högsta kreditvärdighet (AAA)

Mer kunskap och inspiration inom växtinredning

Vi har lång erfarenhet av komplexa växtinredningsprojekt, från rådgivning till realisering.

Kundcase

Inspiration och bildreportage från projekt vi genomfört.

Växtservice

Kvalitet och service är i fokus när vi säkerställer att växterna hos våra kunder mår bra.

I gott sällskap

Bakom varje logotyp finns en historia som gör det roligt att gå till arbetet varje dag.

Enkelt att hyra växter

Hyra växter

Lösningar som passar alla

Hässelby Blommors företagskunder har idag möjlighet att både hyra växter och att köpa växter. Hyreslösningen har vuxit starkt under det senaste decenniet och idag väljer 90 % av våra kunder att hyra sina växtinredning. Skälen till hyreslösningens växande popularitet är framförallt kopplade till smidigheten: ingen större initial investering krävs och allt ingår i månadskostnaden (växter, krukor och växtservice). Att köpa sin växtinredning är dock mer vanligt när det gäller fasta installationer som t ex växtväggar eller vinterträdgårdar.

Boka ett möte och inspireras

Boka ett förutsättningslöst möte med någon av våra växtinredare. Det gör du lättast genom att ringa 08-445 51 30 eller genom att klicka på knappen nedan. På ett möte går vi tillsammans inom era lokaler och diskuterar möjligheter och behov. Därefter återkommer vi med ett kostnadsfritt designförslag och en prisuppgift. Kan det bli smidigare?

Kostnadsfritt designförslag