Hässelby blommor

Arkitekter och inredare

På Hässelby Blommor hjälper vi både arkitekter och inredare att realisera visioner om en levande, gröna interiörer och exteriörer. Vi har genom åren arbetat med de flesta av Sveriges större arkitektbyråer och vet vad som krävs för att skapa framgångsrika samarbeten och innovativa slutresultat.

Hässelby Blommor är specialiserat på kunder som kräver lite mer – både när det gäller design, kvalitet och service. Här är några av våra framgångsfaktorer:

  • Vi har lång erfarenhet av både enkla och mycket komplexa växtinredningsprojekt, från idéstadium till drift.
  • Kreativitet och flexibilitet finns i vårt DNA. Vår inställning är att det mesta är möjligt.
  • Både arkitekter och slutkunder får oöverträffad inspiration i vår specialdesignade och för branschen unika växthusanläggning på 2 500 kvm. Där finns Sveriges största sortiment av växtinredning för offentlig miljö, där vi har möjlighet att lagerhålla riktiga rariteter, till exempel specialimporterade träd på upp till 4 meter.
  • Vi har stor erfarenhet av egna speciallösningar och driver produktutveckling inom de områden där marknaden saknar bra alternativ idag. Nya lösningar testas kontinuerligt i vår växthusanläggning.
  • Till sist, vi är branschledare inom växtinredning och är kända för både hög kvalitet och leveranssäkerhet – alla parter i ett projekt kan känna sig trygga med att slutresultatet blir bra och att driften fungerar i praktiken.

3 snabba tips till arkitekter

Här är tre generella råd som hjälper dig lyckas med växtmiljön i ditt projekt.
  1. Börja i tid – För att uppnå ett bra resultat, spara inte växtinredningen till sist.
  2. Ta hjälp – Sätt en vision, men ta kostnadsfri hjälp av Hässelby Blommor för att att konkretisera den.
  3. Finansiera – Glöm inte borta att budgetera för växtinredning i ett tidigt stadium.

Vi hjälper arkitekter att verkställa sina gröna visioner

Kostnadsfri konsultation

Ta kontakt med oss och berätta om ert projekt – våra växtinredare har förmågan att konkretisera er vision med både designförslag och en kostnadsbild.

Rådgivning

Showroom

2 500 m² inspiration

Vill ni få inspiration eller se hur specifika växter, krukor eller andra produkter ser ut i verkligheten? Då är ni välkomna att boka ett besök i vår 2 500 kvm stora trädgårdsanläggning i Järfälla, med Sveriges största sortiment av växter och träd för offentlig miljö.

Experter på växtinredning

Läs mer om våra produktområden.
Krukor

Växter, träd och krukor

Växtväggar

Mossa och lav

Utemiljöer