Hässelby blommor

Murgröns­häckar

Hässelby Blommors mobila murgrönshäckar är sedan många decennier ett välbekant inslag på uteserveringar och event. De skapar bokstavligen en grön inramning, fungerar som vindskydd och skapar gröna oaser på trottoarer, torg och i mässlokaler- inte undra på att de blivit så populära!

Hemligheten bakom de exceptionellt välmående och frodiga murgrönshäckar är att de under vintertid får återhämta sig i det medelhavsklimat som råder i våra växthus. Där tas de också om hand av våra trädgårdsmästare, som vattnar, tillför näring, beskär och renoverar trästommarna inför varje säsong. En mycket smart och hållbar produkt helt enkelt!

Hur fungerar det att hyra murgröns­häckar?

Säsongshyra till uteserveringar och andra utemiljöer

De mobila häckarna hyrs vanligtvis ut mellan april och oktober, och det vanliga är att hyrestagarna själva står för vattning under hyresperioden. Självfallet erbjuder vi skötsel för den som så önskar. Kontakta oss via formuläret längst ner eller via telefon så kan vi ge er prisuppgift baserat på ert behov.

Är ni intresserade av att hyra häckar är det bra att kontakta oss redan i början av året; även om våra växthus rymmer många hundra häckar är efterfrågan så stor att de vanligtvis bokas upp tidigt.

Hyra till event – inomhus och utomhus

De mobila murgrönshäckarna kan även hyras på korttidsbasis i samband med event och mässor. Kontakta oss via formuläret längst ner eller via telefon så kan vi ge er prisuppgift baserat på ert behov.

Vanliga frågor

De vanliga är att hyrestagaren själv står för vattning under hyresperioden. Självfallet erbjuder vi skötsel för den som så önskar!

Ja, murgrönshäckarna finns i tre olika storlekar och vi har både svarta och gröna konstruktioner.

Nej, vi arbetar bara med företagskunder.

Ja För att kunna tillhandahålla bästa service tillämpar vi minimisummor för varje färdig eventorder. Under högsäsong (april-juni och september-oktober) är denna summa 25 000 kr exklusive moms. Under lågsäsong (november-mars och juli-augusti) är minisumman för varje färdig eventorder 10 000 kr exklusive moms.