Hässelby blommor

Växtservice

Växterna ska vara ett positivt tillskott i arbetsmiljön och sprida glädje år efter år, inte bara när de är nylevererade! Det är där vår växtservice kommer in i bilden. Våra yrkesstolta växtskötare har stor kunskap om växter, men inte bara det; vi sätter lika stor vikt vid att vara serviceinriktade och alltid visa ett personligt engagemang för dig som kund.

Om du hyr växtinredning från Hässelby Blommor ingår växtservice vanligtvis i hyresavtalet. Äger ni själva era växter är det givetvis möjligt att teckna ett separat växtserviceavtal. Växtservice i Stockholm och Uppsala innebär att ansvaret för skötseln vilar på oss och att en av våra duktiga växtskötare besöker er med jämna mellanrum, ungefär 1 gång per månad, och garanterar att ni alltid har välskötta  växter.

Det utmärker Hässelby Blommor

Förvänta er mer

Hässelby Blommor har ett anseende som en ledande aktör i branschen och är kända för att hålla hög kvalitet på de växter som vi sköter om. Vi sätter ribban betydligt högre än branschen både vad gäller kvalitet och hantering av eventuella avvikelser. Varje kund tilldelas en dedikerad växtskötare för att säkerställa kontinuitet och bra kommunikation. Vid sjukdom, föräldraledighet eller semester får man som kund besök av en duktig kollega.

Garanterat snyggt - kostnadsfria växtbyten

När man hyr växtinredning eller tecknar ett serviceavtal med oss ingår i regel så kallad växtgaranti. Det innebär att vi kostnadsfritt byter ut de växter som av någon anledning förlorat sitt prydnadsvärde. Växtgarantin gäller dock inte för skador om skett genom yttre åverkan.

Vad innebär växtservice?

Växtservice från Hässelby Blommor innefattar följande moment, som utförs efter behov:
  • Växterna vattnas och får näring.
  • Växterna dammas och gula blad plockas.
  • Växterna beskärs så att de behåller sin form och utvecklar ett långsiktigt, vackert växtsätt.
  • Vi förebygger och behandlar angrepp från skadedjur med miljövänliga produkter.
  • Krukor och planteringsytor hålls rena och fräscha.
  • Växter som förlorat sitt prydnadsvärde byts ut – s.k. växtgaranti

Övertag av växtserviceavtal

Har ni växtinredning från en annan leverantör idag men är mindre nöjda med skötseln? Då kan vi gärna ta skötselansvaret. Innan vi tar över skötseln gör vi en kvalitetsbesiktning för säkerställa att växterna är i gott skick och de är planterade på ett fackmannamässigt sätt som möjliggör professionell skötsel. Kontakta oss via formuläret nedan så kan vi berätta mer om våra möjligheter att ger er en grön och vacker miljö!