Hässelby blommor

Säsongsplantering med skötsel

Vi på Hässelby Blommor är experter på att skapa gröna oaser och blommande miljöer vid viktiga utomhusytor som entréer, takterrasser, innergårdar, uteserveringar och liknande – det vill säga ytor som är värda att prioritera lite extra och där vår kreativitet och kvalitet verkligen gör skillnad.

Ett säsongsplanterings­upplägg är en helhetslösning där vi utför 3-4 omplanteringar för årets respektive säsonger och står för regelbunden skötsel däremellan. Vid varje omplantering skapar vi nya,  intryck med säsongens blommor och växter. Målsättningen är att både du och era gäster ska säga “wow”! Eftersom högsäsongen under vår och sommar är intensiv reserverar vi oss för att vi ibland inte har kapacitet att åta oss nya uppdrag. Planering och god framförhållning är därför viktig.

Vanliga frågor

Ring oss eller ta kontakt genom formuläret längst ner på den här sidan.

Det vanligast är att skötseln sker per löpande räkning och att besöksintervallen regleras av väderleken; vid en het torr sommar krävs av naturliga skäl mer frekvent skötsel och vattning. För större uppdrag kan vi även erbjuda en fast månatligt servicepris.

Vi har stor mycket vana att arbeta med krävande kunder och är specialiserade på arbeten som där finess och kvalitet värdesätts.

Nej, vi är helt inriktade på företagskunder.

Utekontor skapar välbefinnande

FORSKARE FÖRESPRÅKAR UTEKONTOR

Genom att förlägga delar av arbetsdagen utomhus kan man uppnå stora hälsovinster. I det här reportaget uppmärksammar vi den senaste forskningen kring framtidens kontorsarbete, med konkreta tips om hur företag och arbetstagare kan tänka i nya banor för att höja välbefinnande och prestation.