Hässelby blommor

Guide för gröna event

Som projektledare för ett event har man ofta mycket att tänka på och knappt om tid. På den här sidan har vi sammanställt några enkla tips hur ni på ett smidigt sätt kan maximera effekten av blommor och växter. Glöm inte bort att vi gärna hjälper till med att förvandla er vision till ett konkret förslag.

Att lyckas med gröna och blomstrande event

Här är några handfasta tips till eventarrangörer.

 

  1. Skapa bättre förutsättningar både kreativitet och ett konkurrenskraftigt pris genom att påbörja er förfrågan i god tid.
  2. För att få mest valuta för pengarna, sätt en rimlig budget för dekorationerna och utnyttja sedan vår kreativitet för att baserat på det ta fram ett förslag för blommor och växter.
  3. Snittblommor är alltid en hit, men vi vill också slå ett slag för gröna växter och träd. De ligger rätt i tiden, skapar volym och är samtidigt både pris- och miljövänliga.
  4. Stora event och stora lokaler kräver också levande blommor och växter som är rejäla och tar plats.
  5. Glöm inte bort att vi tillhandahåller tjänster för transport och utplacering. Enkelt och smidigt!
  6. Och till sist: glöm inte bort ljussättningen!

 

Tre gröna produktkategorier

För att skapa ett grönt event finns det tre produktkategorier som du som eventarrangör kan använda dig av: blommor, växter och träd samt murgrönshäckar. Många kunder väljer att kombinera växter och snittblommor för maximal effekt.

Blommor

Snittblommor på ett event skapar en högtidigt inramning med omsorg för detaljer. Vi skapar alltifrån mindre bordsdekorationer till större arrangemang som placeras på t ex en scen.Vår floristteam är mycket välmeriterat och har kapacitet och förmåga för att åta sig de största uppdragen.
Lagerträd med undervegetation

Växt och träd

Vi har Sveriges största sortiment av höga träd och växter för korttidsuthyrning. Växter och träd får både små och stora lokaler att kännas  mer inbjudande och lite mänskligare. Glöm inte bort att en snygg kruka för växterna också står för en viktig del av upplevelsen. Eftersom majoriteten växterna och träden vi hyr på korttidsbasis kan återanvändas är denna produktkategori både kostnadseffektiv och miljövänlig.

Mobila häckar

Våra mobila murgrönshäckar avskärmar och skapar inbjudande gröna rum för event, tävlingsarrangemang samt uteserveringar. Eftersom murgrönshäckarna är stabila och relativt tåliga kan de återbrukas om och om igen, vilket är positivt både för både miljön och plånboken.