Hässelby blommor

Försäljningsteam

Eva Maria-Lemker - Växtinredningsdesigner

Eva-Maria har ett särskilt fokus på kreativa kontors- och fastighetsprojekt och har stor erfarenhet att arbeta tillsammans med arkitekter. Hon innehar även rollen som försäljningschef och leder hela vårt team av växtinredare och blomsterdekoratörer.

Mobil: 070-449 30 37
Mail: [email protected]

Marie Svenberg - Växtinredare

Marie skapar kreativa växtinredningskoncept för både nya och befintliga företagskunder, med en lång och bred erfarenhet från flertalet led och positioner inom växtinredningsbranschen.

Mobil: 070-622 11 01
Mail: [email protected]

 

Marita Larsson - Växtinredare & Blomsterdekoratör

Med fingertoppskänsla och stor passion skapar Marita alla slags blomstrande och gröna installationer, både till företag och event. Hon har en mångårig erfarenhet från tidigare roller som florist.

Mobil: 073-053 23 71
Mail: [email protected]

Anna Lundquist - Växtinredare & Blomsterdekoratör

Anna har en bakgrund som florist och har arbetat många år inom eventbranschen. För Hässelby Blommors kunder skapar hon blomstrande koncept för såväl gröna kontorsmiljöer som kortare event.

Mobil: 070-420 82 26
Mail: [email protected]

 

Christer Sundstedt - Växtinredare

Christer skapar kreativa växtinredningskoncept för både nya och befintliga företagskunder och har lång erfarenhet från flertalet positioner inom inredning och funktionsanpassning av offentliga miljöer, både i Sverige och internationellt. Kuriosa: Christers första jobb var som säsongsanställd på Hässelby Blommor!

Mobil: 076-117 36 93
Mail: [email protected]