Hässelby blommor

Försäljningsteam

Esbjörn Jagebro - Försäljnings- & Marknadschef

Esbjörn har en gedigen erfarenhet från växtinredningsbranschen, med ett brinnande engagemang för biofilisk design och hur växter kan bidra till bättre välmående och prestation. I sin roll som Försäljnings- och Marknadschef ansvarar Esbjörn för vårt team av växtinredare och utvecklingen av företagets erbjudande.

Mobil: 0762-04 22 64
Mail: esbjorn.jagebro@hasselbyblommor.se

Eva Maria-Lemker - Växtinredningsdesigner

Eva-Maria har ett särskilt fokus på kreativa kontors- och fastighetsprojekt och har stor erfarenhet att arbeta tillsammans med arkitekter.

Mobil: 070-449 30 37
Mail: eva-maria.lemker@hasselbyblommor.se

Marie Svenberg - Växtinredare

Marie skapar kreativa växtinredningskoncept för både nya och befintliga företagskunder, med en lång och bred erfarenhet från flertalet led och positioner inom växtinredningsbranschen.

Mobil: 070-622 11 01
Mail: marie.svenberg@hasselbyblommor.se

 

Christer Sundstedt - Växtinredare

Christer skapar kreativa växtinredningskoncept för både nya och befintliga företagskunder och har lång erfarenhet från flertalet positioner inom inredning och funktionsanpassning av offentliga miljöer, både i Sverige och internationellt. Kuriosa: Christers första jobb var som säsongsanställd på Hässelby Blommor!

Mobil: 076-117 36 93
Mail: christer.sundstedt@hasselbyblommor.se

Anna Lundquist - Växtinredare & Blomsterdekoratör

Anna har en bakgrund som florist och har arbetat många år inom eventbranschen. För Hässelby Blommors kunder skapar hon blomstrande koncept för såväl gröna kontorsmiljöer som kortare event.

Mobil: 070-420 82 26
Mail: anna.lundquist@hasselbyblommor.se