Hässelby blommor

Försäljningsteam

Esbjörn Jagebro - Försäljnings- & Marknadschef

Esbjörn har en gedigen erfarenhet från växtinredningsbranschen, med ett brinnande engagemang för biofilisk design och hur växter kan bidra till bättre välmående och prestation. I sin roll som Försäljnings- och Marknadschef ansvarar Esbjörn för vårt team av växtinredare och utvecklingen av företagets erbjudande.

Mobil: 0762-04 22 64
Mail: esbjorn.jagebro@hasselbyblommor.se

Eva Maria-Lemker - Växtinredningsdesigner

Eva-Maria har ett särskilt fokus på kreativa kontors- och fastighetsprojekt och har stor erfarenhet att arbeta tillsammans med arkitekter.

Mobil: 070-449 30 37
Mail: eva-maria.lemker@hasselbyblommor.se

 

 

Marie Wallgren (f.d. Svenberg) - Växtinredare

Marie skapar kreativa växtinredningskoncept för både nya och befintliga företagskunder, med en lång och bred erfarenhet från flertalet led och positioner inom växtinredningsbranschen.

Mobil: 070-622 11 01
Mail: marie.wallgren@hasselbyblommor.se

 

Christer Sundstedt - Växtinredare

Christer skapar kreativa växtinredningskoncept för både nya och befintliga företagskunder och har lång erfarenhet från flertalet positioner inom inredning och funktionsanpassning av offentliga miljöer, både i Sverige och internationellt. Kuriosa: Christers första jobb var som säsongsanställd på Hässelby Blommor!

Mobil: 076-117 36 93
Mail: christer.sundstedt@hasselbyblommor.se

Anna Lundquist - Växtinredare & Blomsterdekoratör

Anna har en bakgrund som florist och har arbetat många år inom eventbranschen. För Hässelby Blommors kunder skapar hon blomstrande koncept för såväl gröna kontorsmiljöer som kortare event.

Mobil: 070-420 82 26
Mail: anna.lundquist@hasselbyblommor.se

 

Ylva Nygren - Eventdesigner / Försäljningsansvarig Event

Ylva är florist och har en gedigen erfarenhet från Frankrike, där hon drivit en verksamhet med stor exponering mot den flärdfyllda, Parisiska eventbranschen.

Mobil: +46 730 532 371
Mail: ylva.nygren@hasselbyblommor.se

 

 

Christina Engström - Växtinredare

Christina har en stor passion för växtinredning och har genom åren byggt en gedigen erfarenhet från flera led i växtinredningsbranschen. Christina är ursprungligen florist.

Mobil: 076-321 57 03
Mail: christina.engstrom@hasselbyblommor.se

 

Josefin Fryk - Växtinredare

Josefin skapar gröna och blomstrande miljöer till företag, både inom- och utomhus. Med en stor passion för växter och en lång erfarenhet från inredningbranschen, ser hon till till att just ert projekt blir fulländat!

Mobil: +46 761 400 923
Mail: josefin.fryk@hasselbyblommor.se