Hässelby blommor

Blomsterservice Stockholm

Har ni funderat på hur er arbetsplats får er att må - och på vad som skulle kunna få er att må bättre?

Vi på Hässelby Blommor har arbetat med blomsterservice i Stockholm i offentliga miljöer sedan 1960-talet och idag är vi ett av Sveriges största företag i vår bransch. Vår framgång och vår goda renomé är starkt kopplad till vår långsiktighet och vår kompromisslösa syn på kvalitet. När man anlitar Hässelby Blommor kan man helt enkelt förvänta sig lite mer.

Hässelby Blommor både hyr och och säljer växtinredning till företagskunder och tillhandahåller även branschens bästa service – antligen som integrerad tjänst i en hyreslösning eller som separat ett serviceavtal i det fall ni väljer att köpa eller redan äger er växtinredning.

Oavsett om ni hyr eller äger er växtinredning kan ni förvänta er samma höga servicegrad.

Vill du komma i kontakt med oss? Hör gärna av er på telefonnummer 08 – 445 51 30 eller via formuläret nedan så berättar vi mer om våra tjänster.

Blomsterservice med full växtgaranti

Vi planterar alltid våra i långtidsbevattnande kärl för att möjliggöra en kostnadseffektiv servicelösning för våra kunder.

Det innebär att vårt besöks- och serviceintervall hos våra kunderer oftast är mellan två till fyra veckor beroende på faktorer som årstid, inomhusklimat, ljus och inte minst växtval.

Inom ramen för vår blomsterservice i Stockholm utför vi vid behov följande moment:

  • Vi ser till att växterna vattnas och får näring.
  • Växterna dammas och gula blad plockas.
  • Vi beskär växterna så att de behåller sin form och utvecklar ett vackert växtsätt.
  • Vi förebygger och behandlar angrepp från skadedjur med miljövänliga produkter.
  • Vi håller krukor och planteringsytor rena och fräscha.
  • Växter som förlorat sitt prydnadsvärde byts ut – s.k. växtgaranti

En blomsterservicelösning från Hässelby Blommor är att betrakta som en funktionslösningavtal

Vi garanterar nämligen att ni har välskötta växter på kontoret och vi justerar därefter vår servicebesöksfrekvens och våra insatser vid varje besökstillfälle.

En viktig del av vår växtserviceåtagande är vår växtgaranti. Garantin innebär att vi kostnadsfritt byter ut en växt om den av någon anledning skulle förlora sitt prydnadsvärde.

Därför kan ni alltid vara säkra på att er inredning lever upp till syftet – att lyfta era lokaler rent estetiskt och att skapa harmoni och trivsel för människor som vistas där.

Blomsterservice till kontoret

Inspiration från tidigare projekt