Hässelby blommor

Företagsblommor i Stockholm

Växter på jobbet - Vi skapar en levande arbetsplats

Många företag i Stockholm erbjuder sina anställda en inredning som skapar en känsla av instängdhet; man går till jobbet och det är samma visa dag ut och dag in. Möblerna ser ut som på alla andra arbetsplatser, man har sin fasta plats och ingenting händer. Företagsblommor är ett enkelt sätt att skapa mer harmoni och en ökad trivsel på en arbetsplats i Stockholm. Blommor ger syre och det leder dels till att man upplever att man orkar mer – dels så ger blommor också, som de flesta vet, en mer ombonad känsla.

Företagsväxter är i Stockholm en tjänst som inte kräver någonting av dig som beställare. Det fina med denna lösning är att ni hyr blommor – vilka ni väljer själva och i samråd med leverantören som utgår från hur exempelvis ert kontor ser ut  – och även själva skötseln. 

Skötseln ingår i tjänsten företagsväxter

Det senare är viktigt. Många företag har säkerligen testat att ha blommor och växter i sina lokaler men insett att ingen sköter dessa på det sätt dessa ska skötas. Blommorna dör, växterna vissnar och istället för att liva upp arbetsplatsen har man införskaffat dessa helt i onödan, pengar i sjön helt enkelt.

Väljer man företagsväxter till jobbet så kommer leverantören i Stockholm att sköta om all vattning och eventuell beskärning: det ger ert företag vackra och välmående blommor varje dag, året om. Det är ett prisvärt sätt att ge mer liv och mer rörelse till en arbetsplats. Trivs man så presterar man bättre, så enkelt är det.

Ser man dessutom till en annan del av nyttan med företagsväxter så kan man se att kunder, partners och eventuella investerare får en bättre bild av er verksamhet då de besöker kontorslandskapet. Blommor skapar ett förtroende och ger en ökad känsla av tillit. Det är, helt enkelt, bra för affärerna.

Företagsblommor för en levande arbetsplats i Stockholm

Inspiration från tidigare projekt