Hässelby blommor

Hyra Växter i Uppsala

Har ni funderat på hur er arbetsplats får er att må - och på vad som skulle kunna få er att må bättre?

Vi på Hässelby Blommor har arbetat med växtuthyrning i offentliga miljöer sedan 1960-talet och idag är vi ett av Sveriges största företag i vår bransch. Vår framgång och vår goda renomé är starkt kopplad till vår långsiktighet och vår kompromisslösa syn på kvalitet. När man anlitar Hässelby Blommor kan man helt enkelt förvänta sig lite mer.

Växterna är en en viktigt del av trivseln och helhetskänslan i ett rum eller öppen yta. Det gäller såväl på en arbetsplats som i det offentliga rummet. Det kan dock vara svårt att veta riktigt hur det ska utformas på bästa sätt. För att inte tala om att hitta rätt leverantörer med kapacitet och vana med de volymer som krävs. Kanske är det därför så många företag, arenor och offentliga verksamheter vänder sig till oss på Hässelby blommor för att få hjälp av vår växtservice. Om det är viktigt för er verksamhet att göra ett gott intryck för kunder och gäster, då vill ni också säkerställa kvalitet i detaljerna.

Har ni en hotellobby, ett köpcentrum, eller en entré som behöver signalera en välkomnande atmosfär då är växtinredning ett måste. Hos oss går det att köpa färdiga lösningar eller få växtutbudet utformat efter ert behov. Om ni inte är redo att köpa komplett växtinredning ännu eller vill prova er fram med utformningen då kan ni istället välja att hyra vår träd- och växtinredning till en månadskostnad. Då ingår växter, särskilt anpassade krukor samt växtservice.

Vill du komma i kontakt med oss? Hör gärna av er på telefonnummer 08 – 445 51 30 eller via formuläret nedan så berättar vi mer om våra tjänster.

Växtuthyrning och möjligheten att hyra träd

När ni hyr eller köper växter och samtidigt anlitar skötsel från oss eller någon av våra underleverantörer ingår också växtgaranti, vilket innebär att vi byter ut de växter som förlorat prydnadsvärde. Det är en trygg och prisvärd lösning för att vara förvissad om att era utrymmen hålls representativa och grönskande.

Har ni redan kontorsväxter som ni vill komplettera med ytterligare artiklar kan vi inventera ert nuvarande bestånd. Efter en kvalitetskontroll tar vi även över skötseln av de växterna som ni behåller.

Inom ramen för vår växtuthyrning i Uppsala utför vi vid behov följande moment:

  • Vi ser till att växterna vattnas och får näring.
  • Växterna dammas och gula blad plockas.
  • Vi beskär växterna så att de behåller sin form och utvecklar ett vackert växtsätt.
  • Vi förebygger och behandlar angrepp från skadedjur med miljövänliga produkter.
  • Vi håller krukor och planteringsytor rena och fräscha.
  • Växter som förlorat sitt prydnadsvärde byts ut – s.k. växtgaranti

Växtservice för kontor

Vi tillhandahåller ett brett sortiment av växtinredning som passar både för kontor eller i ert företags allmänna ytor. Vi hjälper till med att designa växtväggar och inreda med träd och blommor i en rad olika sammanhang. Ni har även möjlighet att hyra tillfälliga installationer av träd, växter och växtväggar i samband med speciella evenemang.

Våra kompetenta växtinredare står redo att diskutera era visioner och komma med förslag för just era lokaler. Vill ni ha hjälp att utforma växtlösningar på plats så finns även möjlighet att våra kunniga medarbetare gör ett kostnadsfritt besök hos er verksamhet för konsultation. Dessutom kan ni boka tid för att komma till vårt stora showroom där ni får möjlighet att uppleva vår unika trädgårdsanläggning som visar upp hela 2500 kvm av vårt utbud.

Blomsterservice till kontoret

Inspiration från tidigare projekt