Hässelby blommor

Kontorsväxter Stockholm

Du har antagligen sökt efter “Kontorsväxter Stockholm” och då har du hamnat helt rätt! Varmt välkommen till Hässelby Blommor, vi hjälper dig med alla dina behov kopplade till kontorsväxter.

Hos oss kan du hyra växter till ett bra pris och vi arbetar med hela Stockholm, Uppsala, Mälardalen och Södertälje. Om ert företag ligger någon annanstans i landet har vi dessutom samarbete med flera underleverantörer.

Som blomsterföretag är vi en ledande leverantör av växtinredning och blommor till både kontorslokaler, offentliga miljöer, evenemang, mässor och andra företagsevent.

Vill du komma i kontakt med oss? Hör gärna av er på telefonnummer 08 – 445 51 30 eller via formuläret så berättar vi mer om våra tjänster.

Kontorsblommor bidrar även till en trivsammare miljö

När du anlitar oss för att hyra blommor till kontoret i Stockholm kommer du att märka att vi älskar det vi gör. Vi på Hässelby Blommor har arbetat med växter i över 100 år och som familjeföretag har vi ett långsiktigt förhållningssätt i allt vi gör.

Hässelby Blommor står för hög kvalitet och vi levererar aldrig någonting vi själva inte kan stå för.

Det finns många fördelar med att ha växter runt omkring sig – vi människor mår bättre och en vackrare och mer trivsam miljö skapar goda förutsättningar för både relationer och affärer.

På sikt bidrar det givetvis till ett mer lönsamt företag. Vi syresätter helt enkelt dina affärer!

Växtinredning - en översikt till vårt erbjudande

Kontorsblommor - Inspiration från tidigare projekt

Mer information om kontorsväxter

Växter och blommor kan pigga upp vilken lokal eller yta som helst. De kan ge en varm och välkomnande känsla, eller vara del av en lyxig och exklusiv atmosfär. Att ha växter på kontoret bidrar till bättre inomhusluft, trevligare arbetsmiljö och en dämpad ljudnivå.

Genom uppfinningsrik växtinredning kan du antingen skapa en härlig och naturlig känsla, eller överraska och väcka förundran. Att plocka in en bit av naturen på arbetsplatsen bidrar ofta till en mer avslappnad och skön känsla. Människan är trots allt ett djur i grunden, och trivs bättre i gröna skogar än i sterila kontorslandskap.

Vad kostar det att hyra växter?

Det beror på vad du är ute efter. Du kan få ett kostnadsfritt designförslag där du och en växtinredare diskuterar möjligheter, behov och önskan. På så vis får du alltid växter som är anpassade efter din verksamhet. Växtinredning är mångsidigt och går att anpassa helt efter dina önskemål. Det finns både fräscha snittblommor, enklare krukväxter och maffiga träd att välja mellan. Självklart ingår skötsel när du väljer att hyra växter till kontoret.

Vad kostar en växtvägg?

En växtvägg är ett spännande och iögonfallande sätt att inreda med växter. Eftersom urvalet av växter är stort kan du välja vilken sorts känsla du vill skapa. Är du ute efter småländsk mylla eller tropisk regnskog? Det finns även växtväggar som renar luften, vilket är ett bra alternativ för lokaler med dålig luft. En lavvägg är ljuddämpande och vacker att se på. Kanske kan det vara ett alternativ som passar dig?

Många saker spelar in på priset, men en av de största faktorerna är storleken på väggen. Kvadratmeterpriset blir generellt lägre ju större väggen är. Valet av växter och väggens utseende spelar också in.

Hur inreder man med växter?

I princip hur du vill. De ska givetvis inte stå i vägen för nödutgångar eller brandsläckare, men annars finns det växter som passar de flesta rum och vrår. Du kan ta kontakt med skickliga växtinredare eller designers för att få hjälp med växtinredning. De utgår från dina behov och utrymmets möjligheter. De har lång erfarenhet och många spännande förslag i bakfickan.

Eftersom det finns många olika sorters växter är det egentligen bara fantasin som sätter gränser för inredningen. Vem har sagt att ett kontor måste ha gröna krukväxter stående i fönstret? Varför inte hänga växter i taket, eller skapa rum i rummet med hjälp av en trädberså? Det finns unika lösningar för att förverkliga även dina vildaste växtdrömmar.