Hässelby blommor

Kontorsväxter Stockholm

Du har antagligen sökt efter “Kontorsväxter Stockholm” och då har du hamnat helt rätt! Varmt välkommen till Hässelby Blommor, vi hjälper dig med alla dina behov kopplade till kontorsväxter.

Hos oss kan du hyra växter till ett bra pris och vi arbetar med hela Stockholm, Uppsala, Mälardalen och Södertälje. Om ert företag ligger någon annanstans i landet har vi dessutom samarbete med flera underleverantörer.

Som blomsterföretag är vi en ledande leverantör av växtinredning och blommor till både kontorslokaler, offentliga miljöer, evenemang, mässor och andra företagsevent.

Vill du komma i kontakt med oss? Hör gärna av er på telefonnummer 08 – 445 51 30 eller via formuläret så berättar vi mer om våra tjänster.

Kontorsblommor bidrar även till en trivsammare miljö

När du anlitar oss för att hyra blommor till kontoret i Stockholm kommer du att märka att vi älskar det vi gör. Vi på Hässelby Blommor har arbetat med växter i över 100 år och som familjeföretag har vi ett långsiktigt förhållningssätt i allt vi gör.

Hässelby Blommor står för hög kvalitet och vi levererar aldrig någonting vi själva inte kan stå för.

Det finns många fördelar med att ha växter runt omkring sig – vi människor mår bättre och en vackrare och mer trivsam miljö skapar goda förutsättningar för både relationer och affärer.

På sikt bidrar det givetvis till ett mer lönsamt företag. Vi syresätter helt enkelt dina affärer!

Växtinredning - en översikt till vårt erbjudande

Kontorsblommor - Inspiration från tidigare projekt