Hässelby blommor

Växtväggar i Uppsala

Har ni funderat på hur er arbetsplats får er att må - och på vad som skulle kunna få er att må bättre?

Vi på Hässelby Blommor har arbetat med växtuthyrning i offentliga miljöer sedan 1960-talet och idag är vi ett av Sveriges största företag i vår bransch. Vår framgång och vår goda renomé är starkt kopplad till vår långsiktighet och vår kompromisslösa syn på kvalitet. När man anlitar Hässelby Blommor kan man helt enkelt förvänta sig lite mer.

Tänk att kunna få njuta av naturens grönska året om. Att få välja mellan att omge dig av nordisk skogsmiljö eller fjäll. Detta samtidigt som du befinner dig inomhus. Kanske vill ni kunna omge er med en tropisk känsla som för tankarna till andra sidan ekvatorn?

Oavsett vad ni är ute efter på er växtvägg så har vi på Hässelby blommor vad som behövs för att förverkliga just er vision.

Vi tillhandahåller kompletta växtväggar för både offentliga verksamheter och företag. Vår utbildade personal finns tillgängliga för konsultation och för att guida till den bästa lösningen för er organisation och era utrymmen. En grönskande växtvägg agerar luftrenande för omgivningen och kan samtidigt bli ett rogivande inslag i väntrum, konferensrum eller kontorslandskap. Bara er fantasi sätter gränserna.

Vårt utbud av växtväggar finns tillgängliga både för köp och att hyra. Oavsett vad du väljer har du möjlighet att även anlita vår kunniga personal för skötsel av din växtvägg. Då får era växter professionell skötsel och lång livslängd.

Ert fokus kan istället ligga på den njutning som vår installation ger er. När ni anlitar skötsel från oss eller någon av våra underleverantörer ingår också växtgaranti, vilket innebär att vi byter ut de växter som förlorat sitt prydnadsvärde.

Växtvägg inomhus i Uppsala

Om ni önskar en lite mer unik lösning eller om ni vill ha en helt underhållsfri växtvägg kan vi även erbjuda ett utbud av lavväggar. Våra levande lavväggar erbjuder samma estetiska effekt som våra ordinarie växtväggar, men har ett växtsystem som är självunderhållande.

En växtvägg har en oändlig variation av användningsområden. Vi tillhandahåller exempelvis växtväggar för alla typer av inomhusevent och temporära installationer. På så vis kan ni skapa en unik atmosfär för ert arrangemang, er mässa eller kanske i samband med en utställning.

Vi står redo att låta våra gröna fingrar färga av sig på era väggar.

Välj rätt växtvägg

Inspiration från tidigare projekt