Hässelby blommor

Stockholm Quality Outlet

Jag vill skapa en upplevelse för våra kunder som besöker oss. Många reser från olika delar av landet och besöker oss, till dem vill jag förmedla en speciell känsla som dem tar med sig härifrån. I det arbetet är växtligheten en stor pusselbit. -Frida Torbjörnsson

Stockholm Quality Outlet är Sveriges första och nuvarande största Outlet som säljer premiumkläder. Outletområdet är beläget i Barkarby handelsplats och upptar ca 17 000 m2.

”Våra växter har både en estetisk och funktionell roll. De ska givetvis vara säsongsbetonade färger och arter, men även fungera som vägledare för våra besökare och butiker. Te.x finns det områden där vi inte vill att besökare ska gå, då spärrar vi av det med planteringar. Likväl vill vi markera entré till butikerna, därför har varje ingång en egen plantering i anslutning. På så sätt underlättar vi för våra besökare.”

Hässelby Blommor projekterar och förvaltar växtligheten på området. Tre gånger per år byts växterna ut för att passa årstid, teman och trender. ” Det jag gillar med Hässelby Blommor är deras sätt att jobba proaktivt och förebygga såväl som utveckla. Exempelvis om något behöver bytas ut berättar dem det med god framförhållning, samtidigt som de kommer med egna idéer och tips på hur vi kan utveckla konceptet och vår växtlighet.”