Hässelby blommor

Blomster­arrangemang

Levande blomsterarrangemang skapar en varm och välkomnande atmosfär i företagets reception eller mötesrum, men också på större företagsevent. Hässelby Blommors eget floristteam är välmeriterat och specialiserat på företagskunder och eventarrangörer med högt ställda krav.

Våra kreativa inredare kan hjälpa dig att uttrycka varumärke och budskap genom blomsterarrangemang. Välj om ni vill prenumerera på blommor veckovis eller om ni vill beställa efter behov. Några exempel där snittblommor blir pricken över i:

  • Vecko- eller månadsabonnemang av buketter eller arrangemang till exempelvis reception, konferensavdelning, mötesrum eller direktion
  • Buketter eller arrangemang till företagets alla uppvaktningar
  • Blomsterdekorationer till större evenemang (läs mer här)

Prenumerera på blommor av högsta klass

För våra befintliga växtinredningskunder erbjuder vi prenumerationstjänster på blomsterarrangemang på vecko- eller månadsbasis.

Våra veckobuketter är snittblommor i vaser som levereras kontinuerligt till våra kunder varje vecka. Vanliga placeringar för veckobuketter är receptionsdiskar eller viktiga representationsytor.

Månadsarrangemang är mindre samplanteringar som ofta har inslag av blommande växter. Dessa placeras exempelvis på en receptionsdisk eller i ett mötesrum. Arrangemangen byts löpande ut av Hässelby Blommors leveranspersonal varje månad, men vattning och eventuell skötsel däremellan utförs av kunden.

Vårt floristteam

Krävande kunder kräver fokus

Det tål att understryka att produktionen av alla blomsterdekorationer sker på vår egen floristavdelning, som också är unik i sitt slag. Eftersom vi inte har någon butik kan våra florister arbeta fokuserat och effektivt gentemot professionella beställare och företagskunder med höga krav på kreativitet och kvalitet.

Välmeriterade florister

Vårt team av florister har alla en imponerande meritlista och en stor passion för hantverket. Hässelby Blommor har också en lång tradition i branschen och ett flertal av Sveriges mest prestigefyllda uppdrag i blomsterväg har utförts av oss – t ex blomsterdekorationerna för Nobelprisutdelningen i Konserthuset, ett uppdrag vi haft i nästan 50 år!