Hässelby blommor

Kontorsväxter- och blommor i Uppsala

Växter på jobbet - Vi skapar en levande arbetsplats

Hässelby blommor arbetar utslutande med företagskunder vilket gör oss unikt kvalificerade för stora beställningar med höga kvalitetskrav. Vårt team av välmeriterade florister och växtinredare jobbar med flera stora företag utifrån deras unika behov. Det innebär att tillsammans med företaget utforma deras representationsytor för att de ska spegla företagets kvalitet genom att ge ett gott intryck i det materiella. Rent praktiskt kan det innebära att inreda och dekorera receptionsdiskar, konferensrum och lobbyutrymmen.

Vi erbjuder en bred variation av utföranden såsom växter och träd, växtväggar och även blomsterdekorationer. I de kategorierna kan vi erbjuda prisvärda och långsiktiga investeringar i grönskande kontorsväxter vilket gör dem populära för både företag och offentliga verksamheter samt publika ytor.

Våra växter och träd är bestående installationer som kan underhållas för att långsiktigt bidra till den atmosfär som ni önskar att era lokaler förmedlar. Vi är extra stolta över att våra florister och inredare ofta omnämns i samband med urvalsprocessen och korandet av “Årets kontor” som utses av branschorganisationerna.

Om ditt företag verkar inom förtroendebranschen, där ett gott intryck är nyckeln till en bra affär och återkommande kunder, då kan det vara klokt att komplettera ert företags växtbestånd med ytterligare kvalitetsmarkörer såsom snittblommor och färska blomsterarrangemang.

Vi arbetar redan nu med bland annat ekonomiska institutioner, hotell och medieaktörer för att deras öppna ytor skall reflektera den premiumstandard som förväntas av deras varumärke.

Företagsväxter i Uppsala

Våra blomsterarrangemang och dekorationer planeras och bytes månadsvis för att alltid hålla hög standard och anpassas efter säsong och kundens önskemål. Blommor är ett sätt att kommunicera känslor och värden. De flesta sätter likhetstecken mellan röda rosor och kärlek.

Våra erfarna florister är flytande i blomsterspråk och kan tillsammans med ert företag tala till era kunder genom våra kreationer. De företag som väljer vårt mest omfattande abonnemang prenumererar veckovis på blomsterbuketter och blomsterdetaljer. De får då alltid färska snittblommor som signalerar både välstånd och förtroende för verksamheten.

En av våra mest välrenommerade tjänster är att vi erbjuder design och leverans av specialbeställda arrangemang för event och andra viktiga tillställningar. Vi har bidragit med dekorationer på scen och kringutrymmen i samband med invigningar, prisutdelningar, galor och sportevenemang.

Vi har även dekorerat talarstolar och pressutrymmen för bolagsstämmor, kongresser, middagar, produktlanseringar och liknande arrangemang. Förutom det har vi till och med haft äran att bidra till bordsdekorationerna på bland annat Nobelmiddagen.

Oavsett vilket paket av tjänster ni beställer från oss så är ni i gott sällskap och goda händer.

Företagsblommor för en levande arbetsplats i Uppsala

Inspiration från tidigare projekt