Hässelby blommor

Sobro ny ägarpartner

Hässelby Blommor tar in Sobro som ägarpartner för fortsatt expansion

Hässelby Blommor, ett av Sveriges största växtinredningsföretag med en ledande ställning när det gäller design, kvalitet och service, stärker förutsättningarna för en fortsatt tillväxt genom att ta in Sobro som ägarpartner. Tillsammans med Sobro får Hässelby Blommor ytterligare kraft att fortsätta sin expansion, och öppnar upp för andra växtinredningsföretag runt om i landet att ansluta sig till den kommande tillväxtresan och det fortsatta byggandet av en ledande branschaktör med kvalitet, kompetens och kreativitet i fokus.

Vi har i Sobro funnit en ägarpartner med ett starkt engagemang som kommer att kunna öppna upp nya möjligheter för Hässelby Blommor. Vi ser fram emot att tillsammans med Sobro fortsätta arbetet med att skapa välmående och kreativitet hos företag med hjälp av grönska och växter”, säger Erik Utas, VD på Hässelby Blommor.

”Hässelby Blommor har i fyra generationer hjälpt företag, arkitekter och inredare att skapa gröna och hälsofrämjande miljöer och har nått en ledande position genom en stark tro på att ta naturen närmare människan. Det ska bli väldigt spännande att fortsätta resan tillsammans med Erik och resten av alla medarbetare på Hässelby Blommor”, säger Maxim Berglund, partner på Sobro.

Maxim Berglund (Partner på Sobro), Erik Utas (VD för Hässelby Blommor) och Ragnar Söderberg (Grundare av Sobro)

 

Om Hässelby Blommor

Hässelby Blommor grundades år 1915 av trädgårdsmästare Johan Reinhold Johansson. Idag är vi ett av Sveriges största förädlande blomsterföretag inriktat mot företagskunder, med en ledande ställning när det gäller design, kvalitet och service. Vi är primärt verksamma i Storstockholm och Mälardalen, men levererar projekt i hela Sverige. För mer information, besök www.hasselbyblommor.se.

 

Om Sobro

Sobros vision är att vara en engagerad ägarpartner åt framtidens företag. Genom affärsglädje, fokus på företagskultur och medarbetare är Sobro med och skapar förutsättningar för värdeskapande bolag att växa. Utöver Hässelby Blommor, är Sobro även ägarpartner i ByggDialog, Dafo Vehicle, Elastx, Mercur, NCS Colour, Retune, Road Rental, Sluta Gräv, Tengbom, Vinnergi och Zington. För mer information, besök www.sobro.se

 

Kontaktuppgifter för mer information

Erik Utas, VD Hässelby Blommor

Telefon: +46 70 148 23 00

 

Maxim Berglund, Partner Sobro

Telefon: + 46 72 242 11 55