Hässelby blommor

Hässelby Blommor på Stockholm Furniture Fair 2024

Nu är det officiellt: Hässelby Blommor kommer att vara med på Stockholm Furniture Fair 2024! I samarbete med våra partners Greenmood och Natural Greenwalls, förbereder vi en unik utställningsmonter, med växter samt inredningsdesign inspirerad av naturen.

Som ni säkert känner till är Hässelby Blommors specialister på gröna inredningslösningar för företag och kommersiella fastigheter, vilket inkluderar allt från inom- och utomhusväxter till växtväggar, växtmöbler och snittblommor.

Genom vårt samarbete med Greenmood och Natural Greenwalls, två framstående företag inom hållbar och naturinspirerad design, vill vi under Stockholm Furniture Fair inspirera och sprida kunskap om hur biofilisk inredning kan förbättra välbefinnande och öka produktivitet!

Är ni intresserade av gratisbiljetter till mässan? Kontakta oss på info@hasselbyblommor.se för att få en fribiljett till mässan.

Evenemangsdetaljer:

  • Datum: 6 till 10 februari 2024
  • Monter: A07:28

För mer information om mässan, besök Stockholm Furniture Fair.

Greenmood

Greenmood producerar gröna väggar och andra 100% naturliga akustiklösningar som möter behoven på den moderna arbetsplatser. Deras gröna produkter som är naturligt konserverade minskar buller, tar naturens skönhet och effekt inomhus som bevisligen ökar produktiviteten – allt samtidigt som den bidrar till att öka respekt för naturen och ett hållbart beteende.  Greenmood är en av de mest kända tillverkarna och exportörerna av biofila element över hela världen. Varumärket grunläggande tanke är: hur tar man in naturen effekt och skönhet inomhus och samtidigt skapar mer bekväma och produktiva arbetsplatser med minimal påverkan på miljön.

Natural Greenwalls

På Natural Greenwalls är vi specialister på att förvandla tråkiga vita väggar till luftförbättrande gröna växtträdgårdar. Det danska växtväggsföretaget Natural Greenwalls har på kort tid etablerat sig som den ledande leverantören av växtväggar och växtpelare. Deras produkter hjälper till att rena luften, öka luftfuktigheten och förbättra akustiken, deras produkter fungerar även utomhus där de kan hjälpa till med hjälp regnvatten och skapa biologisk mångfald. Det har blivit ett krav att växtväggarna är hållbara och miljövänliga. Natural Greenwalls system är tillverkat av återvunnet material av högsta kvalitet, det år helt återvinningsbart och det förbrukar mycket mindre vatten än de tradionella systemen. och det finns livstidsgaranti på systemet om kunden har ett serviceavtal.