Om oss
08 - 445 51 30
H+ñsselbyBlommor-sRGB-WEBRES-086

Om oss

Det var en gång…

Hässelby Blommor är ett familjeföretag med en historia som utvecklats i ett sekel och under fyra generationer. Företagets grundare, Johan Reinhold Johansson, etablerade sin handelsträdgård 1915 och han var tillika morfars far till företagets nuvarande VD, Erik Utas. Familjeföretagets genuina kärlek till växter och blommor sitter i familjemedlemmarnas DNA och det tror vi också är en viktig del av vår framgång. För oss är det här inte någon trend eller tillfällig affär, utan den livsstil och passion som är kärnan i livet.

Vår gröna filosofi

Det är så enkelt egentligen, så självklart. Vi mår helt enkelt bättre när vi omges av växter och grönska! Luften blir bättre, stämningen skönare och livet lättare. Vi är också övertygade om att ett grönt företag också är lönsamt företag. Det är ren logik! Vi vet ju att allt hänger ihop; glädje, engagemang och prestation. Där det finns växter skapas bättre förutsättningar för relationer och affärer. Där människor trivs, spirar arbetsglädjen, gror motivationen och frodas produktiviteten.

Växter är inget annat än en klok investering - både omedelbart och för framtiden.

Vi syresätter dina affärer

Idag är vår affärsidé att erbjuda företag och organisationer våra tjänster i form av trivsamma gröna miljöer i och utanför kontoret samt gröna och blommande dekorationer för alla event.

Vi på Hässelby Blommor har arbetat med växter i hundra år och vi är övertygade om att du kommer att märka att vi älskar det vi gör. Vår kombination av lång, gedigen erfarenhet och kreativitet och nyfikenhet ser vi som vår unika styrka. Att se den positiva energi som växter ger människor är vår starkaste drivkraft varje dag på jobbet!

Hässelby Blommors huvudsakliga verksamhetsområde omfattar Storstockholm, Uppsala, Södertälje och Mälardalen. Du kan också anlita oss på andra orter i Sverige där vi arbetar med underleverantörer. Vår 2500 kvm stora trägårdsanläggning är unik i sig. Här finner Du alltid ett stort sortiment av växter för både korttidsuthyrning och permanenta växtinredningar. Du riskerar heller aldrig att behöva vänta på att få en växt i serviceavtalet utbytt då de flesta växter finns i vårt lager och vi får leveranser från odlare i Holland varje vecka.

08 445 51 30 Kontaktformulär