Utomhusmiljö
08 - 445 51 30
19689845725_13712235f4_h

Utomhusmiljö

Med vårt stora sortiment av växter hjälper vi till att skapa en inbjudande och skön atmosfär på alla tänkbara ytor och miljöer utomhus. Det kan vara en hel uteservering på ett café, personalmatsal eller restaurang, men även en terrass eller innergård vinner massor av trivselpoäng när det gröna gör entré.

Våra kunniga trädgårdsmästare skapar atmosfär med exempelvis olivträd, murgrönshäckar och citrusträd. Våra medelhavsväxter hyr du under sommarhalvåret.  Vi planterar dina krukor med säsongens växter, ser till att de vattnas och sköts om och vi kan även se till att gräsmattor är klippta och träd är beskurna. 

 

Hur kan vi hjälpa dig?

 

Säsongsuthyrning av träd och växter

Säsongsuthyrning av träd och växter

Hässelby Blommor har i vår 2 500 kvm trädgårdsanläggning Sveriges största sortiment av träd och växter för säsongsuthyrning. 

   
Växter och träd till terrasser, entréer och innergårdar

Terrasser, entréer och innergårdar

Vi ser till att er entré verkligen bidrar till ett positivt första intryck och att potentialen hos era innergårdar och terrasser maximeras.

   
Hotell och restaurang - växter, träd och säsongsuthyrning

Hotell och restaurang

Hässelby Blommor är sedan många decennier den största leverantören av levande växter till Stor-Stockholms hotell- och restaurangbransch. 

   
Fastighetsägare och förvaltare

Fastighetsägare och förvaltare

Vi samarbetar med flera av Sveriges största fastighetsföretag och har lång erfarenhet av plantering och underhåll av utomhusmiljöer.

 
08 445 51 30 Kontaktformulär