Hässelby blommor

Får företag att blomstra

Hyra växter, träd eller kanske en växtvägg till ert kontor eller företag? Med erfarenhet och kreativitet får våra växtinredare både människor och företag att blomstra!

Vi syresätter dina affärer

Våra växtinredare skapar kostnadsfria designförslag till kontor och andra kommersiella lokaler. Vi erbjuder både hyra eller köp av kompletta växtinredningar med t ex stora träd, trendiga växter, växtväggar och snygga krukor. Vår välrenommerade växtservicelösning har bidragit till att vi har en kundlojalitet i absolut toppklass.
Låt era gäster och medarbetare drömma sig bort till en sommaräng, en skogsglänta eller till Provence. Våra trädgårdsmästare förvandlar uteserveringar, terrasser, innergårdar och entréer till trivsamma, gröna miljöer. Och vårt utbud av växter och träd för säsongshyra är störst i Sverige - välj om ni eller vi ska stå för skötseln.
Blommor, träd och gröna växter förstärker budskap och skapar atmosfär. Med ett unikt utbud av växter och stora träd samt en egen floristavdelning specialiserad på event, dekorerar vi allt från den lilla mässmontern till stora evenemang som Nobelprisutdelningen..

Kontorsarbete 2.0

Forskare förespråkar mer utomhusarbete

Genom att förlägga delar av arbetsdagen utomhus kan man uppnå stora hälsovinster. Här är ett reportage som uppmärksammar den senaste forskningen kring arbetsmiljö för kontorsarbetare och kommer med konkreta tips om hur företag och arbetstagare kan tänka i nya banor för att höja välbefinnande och prestation.

BIOFILI FÖR PRESTATION OCH VÄLMÅENDE

Tillsammans med en av Skandinaviens ledande hotellkoncerner växte idén fram: att erbjuda en grön oas mitt i Stockholm City, med utgångspunkt från den senaste hjärnforskningen och konkretiserat genom en grön “total makeover” av hotell Blique by Nobis konferensavdelning.

 

Nobis

Paris

GRÖNA TRENDER FRÅN PARIS

Maison & Objet är en stor inredningsmässa som hålls i Paris och som är ett av Europas viktigaste event för att spana in nya inredningstrender. Hässelby Blommors växtinredare var givetvis på plats med syfte att hitta nya idéer, träffa potentiella nya leverantörer och stärka sina nätverk ute i Europa. Här är deras summering från mässan – självklart från ett växtinredningsperspektiv!

Arbetar du som arkitekt eller inredare?
Vi har stor erfarenhet av komplexa och kreativa växtinredningsprojekt, från kostnadsfri rådgivning till realisering. Läs mer om vårt samarbete med arkitekter och inredare.

Vi är Hässelby Blommor

1915

året vi grundades

60+

anställda

2 500

kvm stor anläggning

1 000

avtalskunder

Inspiration från tidigare projekt

Norrsken House

En grön oas för framtidens entreprenörer

Lokalens vackra rymd och tegelfasad blev inspirationen för design och växtkonceptet, där ambitionen var att sudda ut gränserna mellan ute och inne. Resultatet? En av Sveriges mest spektakulära och gröna arbetsplatser!

Blomsterdekorationer för en världspublik

I över 40 år har Hässelby Blommor ansvarat för blomsterdekorationerna i samband med Nobelprisutdelningen och Nobelveckan. Följ med bakom kulisserna när vi skapar några av Europas mest spektakulära och påkostade blomsterevenemang.

Nobelpriset

Tink

Tillväxt med hjälp av växter på kontoret

Tink är ett snabbväxande fintech-företag som hjälper människor att ta smartare ekonomiska beslut. Företaget stoltserar också med en genomtänkt arbetsplats i Stockholm City, där växtinredningen blivit en central och livfull del av helheten. Vår växtinredare Thomas berättar mer om projektet och delar med sig av några tips.

I gott sällskap

Bakom varje logotyp finns en historia som gör det roligt att gå till arbetet varje dag.